Jakého superhrdiny mají děti rády?

Každá doba má své superhrdiny. Jinak tomu není ani v současnosti. Děti mají své pohádkové vzory. Pokud tedy chcete svému potomkovi darovat malou pozornost k narozeninám, nebo ke svátku, jistě neprohloupíte, pokud koupíte nějakou hračku, s tímto hrdinou. Nicméně otázkou zůstává, jaká pohádková postavička je u součastných dětí nejoblíbenější? Nevíte? Nevadí, poradíme vám!

hrací mašinka

První a asi nejoblíbenější pohádkovou postavičkou, je Mašinka Tomáš. Mašinka Tomáš hračky jsou dostupné v každé dobré prodejně hraček. Koupit je můžete taktéž i na jakémkoliv internetovém obchodu. Neříká vám tato postavička nic? Pokud ne, osvětlíme vám to. Jedná se o vlakovou mašinku, která má oči, ústa i nos. Společně se svými kamarády pak zažívá nevšední dobrodružství. Zkrátka, děti tuhle mašinku prostě milují! Mimo jiné, Mašinku Tomáše můžete spatřit na dekách, ručnících, batůžcích, nebo třeba čepici. Samozřejmostí je, že je možné koupit i klasické knihy a seriály.

pohádkové postavičky

Další velmi oblíbenou pohádkovou postavou, jsou pokémoni. Ti dětskému srdci vládnou již několik let. Původně japonské pohádka pronikla k dětským srdcím po celém světě. Velký rozmach zaznamenaly tyto postavičky před několik lety, kdy se ke klasickému pohádkovému seriálu přidala i mobilní hra. Tyto superhrdiny pak nejčastěji naleznete na dětských pouzdrech, tričkách, botách, nebo klidně i mikinách.

Pokud se bavíme o slavných pohádkových postavičkách, nesmíme zapomenout ani na klasické superhrdiny, jako je například Spiderman, Hulk nebo Iron Man. Tito superhrdinové vládnou především chlapeckým srdcím. Pokud máte syna, který je miluje, jistě neprohloupíte, pokud mu koupíte nějaký klasický komiks. Kromě toho, jsou velmi populární i klasické postavičky. Tyto předměty se pak mohou stát i sběratelskými artikly a mohou v průběhu let získat hodně vysokou hodnotu.